Onze Diensten


Stobbe & Lamphen Advocaten

Tijden veranderen, maar de dienstverlening van Stobbe & Lamphen Advocaten te Utrecht blijft onveranderd van hoge kwaliteit.

Mr. drs. C. (Connie) Lamphen en mr. J.J. (Jaap) Stobbe staan beiden reeds meer dan 30 jaar op het tableau. Zij staan u met hun jarenlange ervaring met raad en daad zowel binnen als buiten de rechtszaal als uw advocaat terzijde.

Sinds januari 2022 is ons kantoor gevestigd aan de Reinder Blijstralaan 69, in de wijk Tuindorp in Utrecht. Er is een makkelijke aanrijroute vanaf de A27, afrit 30, richting Veemarkt/De Bilt, met goede parkeergelegenheid in de directe omgeving van het kantoor. Er is een mogelijkheid tot gratis parkeren op de nabijgelegen parkeerterreinen tussen de drie hoge studentenflats aan de Gisbert Bromlaan, Willem Schuylenburglaan en de Van Lieflandlaan.

U kunt bij ons terecht voor zaken op het gebied van het personen- en familierecht inclusief scheidingsmediation, strafrecht, jeugdstrafrecht, civiel jeugdrecht, psychiatrisch patiëntenrecht en zaken waarin de wetten voor oorlogsslachtoffers uit de Tweede Wereldoorlog nog aan de orde zijn.

De aard van onze praktijk brengt met zich mee dat wij de tijd nemen voor onze cliënten, met veel aandacht naar hen luisteren en met ieder van hen een individuele maar altijd professionele band opbouwen. Wij streven voor elke cliënt naar een optimaal eindresultaat.

Wij nemen onze verplichte permanente educatie waarbij wij jaarlijks per rechtsgebied bijgeschoold worden, zeer serieus. Zo houden wij onze juridische kennis en vaardigheden altijd op peil.

Als u niet voor de gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komt (waarbij wij u bijstaan op basis van een 'toevoeging'), hanteren wij tarieven waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke financiële omstandigheden. Scheidingsmediation doen wij uitsluitend op betalende basis.

Wij helpen u graag verder!